Telefoni via bredbandet


En helhetslösning med hemtelefoni via bredbandet är en hemtelefon där man ringer via bredbandet med hjälp av en telefonbox. Man kopplar telefonboxen mellan den vanliga telefon och bredbandsuttaget. Detta kräver att man redan har en DSL eller fiberanslutning hemma.


Telefoni Bas

49kr/mån

  • Sverigesamtal – 0,14 kr/min
  • Mobilsamtal – 1,49 kr/min
  • Öppningsavgift – 0,45 kr/samtal
  •  
Telefoni Mini

69kr/mån

  • Sverigesamtal – 0,19 kr/min
  • Mobilsamtal – 0,69 kr/min
  • Öppningsavgift – 0,69 kr/samtal
  • Ring för hela månadsavgiften

Telefonbox

29 kr/mån i hyra.
Alltid den senaste mjukvaran
Fungerar på både fiber och xDSL

3 månaders bindningstid. 1 månads uppsägningstid. Priser gäller nybeställning och är inkl. moms.

När du skickat in din beställning kontrolleras att vi har täckning där du bor. Din ångerrätt på 14 dagar kan du enkelt ta bort genom att kontakta oss för att din beställning ska behandlas snabbare. Naturligtvis häver vi ditt avtal om vi av tekniska skäl inte kan koppla upp dig.

Net at Once ansvarar ej för övriga tjänster/utrustning som kopplas till första telefonjacket.

Allmänna Villkor gäller för tjänsterna.

Har du redan bredband med Net at Once och vill beställa telefoni?

Logga in på vår kundportal Mina sidor där du kan beställa telefoni. Inloggningsuppgifterna finner du på dina fakturor eller på det kundbrev du fick när du kopplades upp.

Startavgiften för telefonitjänsten är 0 kr. Medflytt av tidigare telefonnummer kostar 99 kr. Har du inget nummer sedan tidigare tilldelar vi dig ett nytt kostnadsfritt. Vi kan även spärra de nummer du vill att man inte ska kunna ringa.

För att använda telefonin behöver du en telefonidosa. Dosan finns i två varianter, du kan välja att antingen hyra eller köpa dosan. En ren telefonidosa kostar 29 kr/mån i hyra eller 495 kr om du vill köpa den. Vi har även en telefonidosa med inbyggd trådlös router som du kan hyra för 49 kr/mån eller köpa för 1195 kr. Fraktavgift tillkommer alltid vid utskick av utrustning.

Våra telefonitjänster använder bredbandsuppkopplingen som bärare. Detta kallas för IP-telefoni. Fördelen med vår telefoni jämfört med Telias traditionella analoga telefoni är att du slipper Telias fasta månadsavgift på 165 kr.

Vill du sprida telefonsignalen till alla dina telefonjack i bostaden kan du köpa en mellanpropp för 50 kr. Du kopplar mellanproppen från telefonidosan till ditt förstajack.


Telefoni Mini

Utlandssamtal och betalsamtal ingår inte i de 69 kr som du får ringa för.


Om larm och fax

Fax och vissa larm är inte alltid anpassade för IP-telefoni. Har du larm, fax eller annan liknande tjänst som använder telefonledningen ber vi dig kontakta larmleverantören för information.


Kreditgräns

Det finns en kreditgräns på vår telefoni. Det går att ändra den genom att kontakta vår ekonomiavdelning. Vill man höja den så gör vi en kreditkoll.


Enkel hantering

Vår telefonitjänst levereras via boxen vi skickar dig, och kräver inte att du har en dator. Du kan alltid se listor över dina ringda samtal på vår kundportal Mina sidor.

OBS! Vid betalsamtal, innehållstjänster och 077-nummer tillkommer 20% av samtalets totalkostnad för samtalet i förmedlingsavgift.

Abonnemang Telefoni BAS Telefoni Mini
Månadsavgift 49 kr 69 kr
Sverigesamtal 0,14 kr/min 0,19 kr/min
Mobilsamtal 1,49 kr/min 0,69 kr/min
Öppningsavgift 0,45 kr/min 0,69 kr/min
Info Samma taxa dygnet runt Samma taxa dygnet runt

Alla priser är inkl. moms

OBS! Vid betalsamtal, innehållstjänster och 077-nummer tillkommer 20 % av samtalets totalkostnad för samtalet i förmedlingsavgift.


Tilläggstjänst Avgift Telefoni BAS Telefoni Mini
Flatrate 50 kr/mån
Mobil Plus 50 kr/mån
Telefonsvarare 19 kr/mån
Nummerpresentation 19 kr/mån
Hemligt nummer Gratis
Medflytt av nummer 99 kr

Mellanpropp

Pris 50 kr